Notícies


Plantes de Gas natural Liquat (GNL)
Portem el gas natural on no hi arriba la xarxa canalitzada, reduint els costos energètics i augmentant la competitivitat.

IMG_20140925_160233 (2) Imatge nova
Obra de Gestió energètica a la Comunitat Majestic de Lleida
Logo 21 Obtenir estalvi d'energia, millora de la gestió energètica i aportació d'energia solar per l'aigua calenta sanitària ACS i per la calefacció.

COMUNITAT MAJESTIC DE LLEIDA
Carrer Cristofol de Boleda, 4
Lleida
Nova Instal·lació per l'empresa Biologic-Kali
L’empresa Biològic-Kali dedicada a la fabricació de pinsos per animals de companyia, com ara gossos, gats, petits mamífers, ocells i altres; ha ampliat les seves instal·lacions, fins al punt de triplicar la seva capacitat de producció. Optimitzar la majoria de processos per sistemes més eficients, oferir una qualitat més elevada del producte final i minimitzar l’impacte ambiental, són la clau per complir amb les exigències del mercat internacional. Fridecal ha realitzat les següents tasques:
  • Projectar i dissenyar tota la instal·lació de vapor que s’utilitza en la cocció del pinso en els diferents digestors i autoclaus.
  • Ampliar la producció de vapor amb una caldera d’última generació de gas natural.
  • Col·laborar en la instal·lació elèctrica i l’automatització de la fabricació del pinso.
  • La instal·lació de diferents càmeres frigorífiques per la conservació de la matèria primera, i part del producte elaborat.
Nova pàgina web
Fridecal us presenta la nova web actualitzada, ampliada i amb novetats. Gràcies als nous avenços tecnològics podreu consultar els nostres serveis i fins i tot demanar el seu propi pressupost, avaries, i un ampli ventall d’ofertes online. Amb aquest canvi intentem ser més propers i agilitzar el nostre contacte amb vostès. Per Fridecal, el principal motiu es satisfer les vostres necessitats amb el major rigor i qualitat possible, amb el know-how que dona una marca de confiança i amb un nivell competitiu.
Instal·lació en Col·legi La Salle Mollerussa, SOLVIS
Vídeo